Att sälja genom oss

SPECIALISERING

Vi har sedan starten 1986 sålt de vackraste och mest välbelägna bostäderna på samma adresser, år efter år. Vi kan våra kvarter, och vi vågar påstå att ingen annan mäklarfirma i Skåne skrivit fler avtal än vi på ”våra” adresser. Vi är inte mäklarfirman för alla, men vi är det om du har ett hem med karaktär. Allt annat tackar vi ödmjukt nej till.

Vi är kända för vår specialisering, så letar man efter det där speciella, är det ofta hos oss man hittar det. Vårt kundregister är därför tungt och starkt, med kunder som vet exakt vad de söker och ofta är villiga att betala lite extra för det. Det bekräftas också av vår statistik sedan drygt tio år tillbaka, våra slutpriser är högre än andra mäklares på likvärdiga boenden och adresser.

Vi är omtalade för hur noggranna och omsorgsfulla vi är när det gäller vår syn på hur en bostad ska presenteras. Våra bilder på kunders boenden förekommer allt som oftast i kända inredningsbloggar och i press lite varstans i världen. Det är vi stolta över. Men poängen är ändå att snygga och omsorgsfullt gjorda presentationer tillsammans med extremt duktiga mäklare ger ett högre slutpris. Det tjänar du på som kund. Kvalitet!

VÅRT TEAM

Vi väljer att kalla oss för ett team, alla med sin speciella kompetens och uppgift. Man gör helt enkelt det man är bäst på. Ett samarbete där alla besitter en specialkompetens gynnar självklart försäljningen.

Våra fastighetsmäklare agerar bara i en roll, de är fastighetsmäklare och gör ingenting annat än att förmedlar bostäder och möter kunder. De brinner för sitt arbete, för att ge det där lilla extra som sätter guldkant på hela affären. Alla har i flera år arbetat på samma adresser och i samma områden, och vi lovar att de kan sina gator som sin egen ficka. Lägg på kvalitetstänk, passion och skicklighet – där har du våra mäklare i ett nötskal.

Vår stylist gör ett viktigt arbete i din bostad innan fotografering. Tar fram det bästa, vägleder och sammanställer en åtgärdsplan för varje kund. Det här tar lite extra tid, men är värt varenda minut. För dig som kund ingår det här helt kostnadsfritt i vårt upplägg. Det tjänar vi alla på. Snyggt ger bättre förutsättningar.

Fotografer har vi alltid haft alldeles egna, de arbetar exklusivt för oss. Vårt bildspråk har alltid varit omtalat och högt uppskattat. Vi värnar om det äkta i varje bild, det ska kännas att titta på våra bilder.

Vår skribent/kommunikatör ser till så att alla pusselbitar sammanfogas till ett riktigt snyggt paket.

MARKNADSFÖRING

Vi arbetar i flera digitala kanaler för att synas kraftfullt och har också satsat på Malmös läckraste adress mitt på gågatan med fantastiska exponeringsmöjligheter. Förutom detta och Hemnet är vi mycket aktiva på Instagram, Facebook, Pinterest, My Newsdesk vår egen blogg och med nyhetsbrev till alla våra kunder! Vi har tusentals kunder som varje dag följer oss på ett eller annat sätt och det delas och skrivs mycket om oss och våra förträffliga boenden både på stora inredningssajter och i press. Vi har också öppnat en inredningsbutik i våra lokaler på Södra Tullgatan i Malmö. Butiken bjuder in till flera härliga möten - vi har folk hos oss dagarna i ända som gärna pratar/ söker boende!

Vi är brutalt ärliga. Det innebär också att vi hellre tackar nej till ett uppdrag som vi är tveksamma till att lyckas med. Vi vill bara ha nöjda kunder.