Att köpa genom oss

Är du på jakt efter en bostad på någon av de bästa adresserna kommer du förmodligen att träffa oss många gånger på visningar. Det är där vi arbetar. Och det är förmodligen hos oss du kommer att hitta det där speciella boendet, på den där speciella adressen. Hittar du inte ditt drömboende direkt kan du anmäla dig här (Anmäl dig här) och bli premiumkund. Då håller vi koll åt dig, och tar kontakt med dig när vi har något på gång som stämmer med dina önskemål. Just så säljs massor av våra bostäder. Vi letar. Du blir nöjd!.

Vill du att vi ännu mer specifikt försöker hitta det du söker? Fyll i dina kontaktuppgifter på sökuppdrag ("sökuppdrag") eller slå oss en signal. Vi fixar!

SÖKUPPDRAG

Kanske vet du exakt vad du vill ha, kanske är det jättebråttom, kanske har du letat länge utan framgång, kanske har du mycket höga krav och söker något verkligt speciellt. Oavsett vilket, hjälper vi dig gärna att ta fram ditt drömboende.

För dig som har ett sökuppdrag hos oss anstränger vi oss lite extra. Vi utnyttjar våra kontakter samt vår mångåriga erfarenhet av marknaden och annonserar på våra digitala kanaler för att du skall hitta rätt. Och det bästa av allt är att det inte kostar någonting. Det enda vi kräver är att du är seriöst intresserad.

Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret, så tar vi kontakt med dig.